Er det mulig å tilbakestille progresjonen/tidtageren i HAP-appen?

Hei! Har dere mulighet til å sette progresjonen min tilbake med 4 dager? Da vil det være nøyaktig fra forrige gang jeg røyket 🙂

mann/gutt |
19 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Det er mulig å nullstille følgende funksjoner i appen; tidtaker, triggere, sparekalkulator og prestasjoner. Men det er dessverre ikke mulig å tilbakestille med fire dager, da er kanskje det enkleste å begynne HAP-programmet på nytt også sette inn datoen du røyket siste gang.

I gammel versjon (den med rød logo): Du kan nullstille funksjoner ved å gå inn i menyen (de tre røde linjene øverst til venstre på skjermen). Der får du opp menyen med oversikt over hvilke funksjoner som kan tilbakestilles

I ny versjon (den med hvit logo): Du kan nullstille funksjoner ved å gå inn i menyen (de tre sorte linjene øverst til venstre). Velg «Flere valg», da får du opp en liste der du kan huke av det du vil nullstille.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.