Lar-kontakt stoppet alle mine medisiner

Min Lar kontakt stoppet alle mine Medisinr Cold TUREY , xanor 8 mg rohypnol 1 mg stilnoct 1 og Metadon 80…..jeg gikk i EPILEPSI ANFALL .,å han har sykepleier utdannelse har ingen ting m medisiner å gjøre ,han er jo sykepleier men stoppe alt på dagen pga at jg bommet på et dato ,å fikk helsehjelp heller ikke noe medisin !rett på 0 på Alle Medisina, ikke noe helsehjelp måtte ligge hjemme i kramper høyt blodtrykk, EPILEPSI ANFALL…er dette liv etter Norges lov.lyst p anmelde den behandleren.Mvh (anonymisert)

mann/gutt |
43 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Dette høres ikke ut som noen grei situasjon. Vi vet dessverre ikke hva som har skjedd, men vi vil anbefale deg å ta dette opp med lege/lar-kontakt. Dersom det ikke fører frem, kan du ta kontakt med proLAR. proLAR arbeider for en rettferdig og likeverdig behandling av alle LAR brukere.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.