Det virker som om alle tar medikamenter for «moro skyld»

Nei, folk med smerter tar ikke sterke medikamneter for å bli rusa. Heller for å takle hverdagen, og ikke bli liggende i senga pga smerter. Det virker som om alle tar medikamenter for «moror skyld». Det verste av alle er faktisk Paracet, som er svært giftig i seg selv. Men det er en lettvint måte for helsevesenet å slippe å skrive ut noe sterkere som virker. Man ser og at menn og kvinner forskjellsbehandles, menn skal ha bedre livskvalitet. Kvinner sitter dog ikke i sofaen og leser ukeblader , men tar tunge tak de og. Ikke lett med slike holdninger

kvinne/jente |
65 år |
innlandet

  Rusinfo svarer:

Det er litt uklart for oss akkurat hva du sikter til her – om vi har påstått noe som du reagerer på, må du gjerne sende oss lenke til den aktuelle teksten.

Vi takker uansett for innspill.

 

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.