Skoleoppgave om rusmisbrukende foreldre

hei jeg og gruppa mi har en oppgave på hakkadal ungdomskule om rus og vi har lagd en problemstilling som vi lurte på om dere kunne svare på? Hvordan kan rusmisbrukende foreldre påvirke barna sine liv? vi trenger dette som en kilde og håper dere kan hjelpe oss med svaret. takk på forhånd og godt nyttår 🙂

kvinne/jente |
15 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det høres ut som en interessant oppgave. Vi kan nok ikke svare på oppgaven – det er det dere som må gjøre. Men, vi kan tipse dere om lesestoff som kan være nyttig:

Lykke til med oppgaven!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen