Er det dødelig å ta flere piller med Paracet, Ibux, naproxen, fontex og zoloft sammen?

Er det dødelig å ta flere piller med Paracet, Ibux, naproxen, fontex og zoloft sammen?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi informerer om at det kan ta opp til flere dager å få svar på denne tjenesten. Ved akutt fare for liv og helse ring 113. Du kan også kontakte legevakt på 116 117 og Giftinformasjonen på 22 59 13 00.

Selv om du ikke sier noe om hvor store doser «flere piller» tilsvarer, vil blandingen som du forteller om kunne gi fare for overdosesymptomer og helseskader. Om blandingen er dødelig kan vi likevel ikke si noe sikkert om. Dette er fordi vi ikke er helsepersonell, men også fordi vi ikke har anledning til å gi en slik type rådgivning.

Om det er slik at du ønsker å ta en dødelig blanding piller med vilje, så vil vi sterkt anbefale deg å snakke med noen om grunnen til dette. Det finnes hjelp å få – selv om alt virker veldig tungt! Du må gjerne snakke med helsesykepleier på skolen eller noen på en helsestasjon for ungdom om hvordan du har det. Du kan også snakke med legen din. Kors på halsen er en anonym og gratis tjeneste for ungdom – de har både chat og telefon. Du kan også chatte med Mental helse ungdom.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai
 

Tirsdag 30.mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.