Finnes det en sikker blodprøve jeg kan ta hjemme i stedet for å måtte dra til doktoren?

Hei. Min eksmann krever sporadisk blodprøve for sjekk av alkohol for at jeg skal ha samvær med barnet vårt. Finnes det en sikker blodprøve jeg kan ta HJEMME i stedet for å måtte dra til doktoren? Han godtar ikke alkometer.

kvinne/jente |
37 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi er dessverre ikke kjent med noen metoder hvor du kan ta denne typen blodprøver på egenhånd. Det kan riktignok være verdt et forsøk å diskutere muligheten for dette med din fastlege.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen