Har fått muntlig kjøreforbud, hva skjer om jeg drar på ferie?

Jeg har fått muntlig kjøreforbud (fikk det også skriftlig) fra et sted jeg var innlagt. De sa legen skulle ta over oppfølging, han har ikke fått noe mer info om dette.. Men jeg kontaktet selv fastlege og avlegger urinprøve ukentlig på kontoret der. Nå spurte jeg legekontoret hva som skjedde om jeg dro på ferie. Men det kunne ikke de svare på, for det var opp til de som hadde bestemt at jeg hadde ferie, men de sa at «jeg kunne jo ikke slutte å leve».. men hvordan vet jeg hvem jeg skal kontakte? Jeg har jo ingenting å gjøre med stedet der jeg var 3 dager lenger.. ble overført til annen avdeling, og der sa de ingenting om noe.. Jeg skjønner ingenting. Står ikke noe noe sted?

kvinne/jente |
31 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Dessverre er det uklart for oss også hvem du skal forhøre med rundt dette, eller hvem som har ansvaret for å følge deg opp. I utgangspunktet vil vi jo tenke at det er fastlegen din som faktisk er din kontaktperson her, så lenge oppfølgingen din har blitt overtatt av legen. Men dersom lege/legekontor ikke kan svare deg på dette, kan vi evt. tipse deg om å forhøre med Helsenorge sin veiledningstelefon, eller med Pasient- og brukerombudetkanskje vil disse ha kjennskap til regelverk og prosedyre i slike tilfeller.

Vi ønsker deg uansett lykke til, og håper at dette ordner seg for deg.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.  

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord.