Hjelpe med nedtrappingsplan for Fentanyl?

Hei, har nå brukt fentanyl plaster 50 mg i nesten to år nå 🤦og lurer på om dere kan være behjelpelige med å finne en grei nedtrappingsplan for meg. Jeg er så sliten av hva det gjør med meg, joda det virker jo selvsagt for smerter i ryggen etter en rideulykke, men det å være avhengig av dette stoffet synes jeg nesten er verre og de har begynt å overta livet mitt 🤦legen mener jeg burde forstette etter råd fra smerteklinikken, men har så lyst til å se om jeg kan leve er verdig liv uten med trening og kosthold? Så hadde satt overmåtelig stor pris på tilbakemelding.

kvinne/jente |
43 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi i RUSinfo er ikke medisinsk helsepersonell, og vi kjenner ikke deg eller din helsetilstand. Du må derfor kontakte legen igjen og be om at hen tar deg på alvor, og  at de evt henviser deg for nye vurdering på smerteklinikk. Du finner informasjon om seponering på Felleskatalogen.no som kan være nyttig å vite om. Vi legger også ved en lenke til vår hjemmeside med generell informasjon om å trappe ned bruk av opioider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen