Amfetamin målt til 1,2 i promille. Hvordan er dette mulig?

Jeg har tatt samme dose amfetamin i 5 år og blitt tatt i bilkjøring. Omregnet i promille har det vært 0,2-0,5. etter mars 2022 ble samme dose målt til 1,2 fordi utregningen er forandret. Hvordan er dette mulig!? Har da ikke 1,2 promille i blodet!
Er hyperaktiv og blir konsentrert av amfetamin .

kvinne/jente |
59 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det er uklart for oss hvilke endringer som er gjort vedrørende aktuelle rusmiddelgrenser i trafikken, og det er derfor vanskelig å uttale oss nærmere angående dette. Om du ikke allerede har sjekket ut OUS sin oversikt over Fakta om rusmiddelgrenser i trafikken, så kan du gjøre det ved å trykke på lenken. Du kan også sjekke ut denne oversikten over Hvor lenge etter inntak er stoffene i kroppen?.

Når det gjelder andre mulige årsaker til at du denne gangen ble målt med høyere konsentrasjon av amfetamin i kroppen, så kan dette blant annet skyldes stoffets renhet og/eller den tiden det tok fra da du inntok amfetamin til aktuelle målinger ble gjennomført. Jo renere (mer konsentrert) stoffet er, og jo kortere tidsintervallet er mellom inntak og måling – jo høyere vil konsentrasjon av amfetamin være.

 

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

Se våre åpningstider i desember.

 

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!