Hvor lenge sitter Ksalol i urinen?

Hei, har dritet meg ut ganske greit.. Er på urinprøver under en straffegjennomføring.. Jeg tok 3 eller 4mg blå ksalol på igår, torsdag 11 november( husker ikke helt om det var 3 eller 4mg) Vet det ikke er noe fasit svar på hvor lenge det sitter, men kan dere gi meg ett ish svar eller hva dere tror ?Må i fengsel om prøven er positiv og er helt stressa og ute av meg…angrer så jævlig…Hjelp

mann/gutt |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Alprazolam (virkestoffet i Ksalol) kan normalt påvises 4-7 døgn i urinen. Ved store inntak kan noen ligge litt i overkant av dette. Omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker, dersom dette også testes for.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.