Hvor lenge sitter Ksalol i urinen?

Hei, har dritet meg ut ganske greit.. Er på urinprøver under en straffegjennomføring.. Jeg tok 3 eller 4mg blå ksalol på igår, torsdag 11 november( husker ikke helt om det var 3 eller 4mg) Vet det ikke er noe fasit svar på hvor lenge det sitter, men kan dere gi meg ett ish svar eller hva dere tror ?Må i fengsel om prøven er positiv og er helt stressa og ute av meg…angrer så jævlig…Hjelp

mann/gutt |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Alprazolam (virkestoffet i Ksalol) kan normalt påvises 4-7 døgn i urinen. Ved store inntak kan noen ligge litt i overkant av dette. Omdanningsstoffet hydroksyalprazolam kan påvises 1-2 uker, dersom dette også testes for.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen