Jeg lurte på om det er mulig å bli med på en pod-episode

Hei. Jeg lytter ofte på podkasten deres om rus, og jeg lurte på om det hadde vært mulig å blitt med på en episode en gang i fremtiden. For å gi et ungdomslig synspunkt, og/eller snakke av erfaring med diverse rusmidler.
Jeg flytter til Oslo etter å ha fylt 18 i slutten av juli (hvis det skulle være relevant info).

mann/gutt |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Takk for spørsmål! Du skal ikke se bort fra at det er mulig. Men vi trenger å avklare litt med hensyn til anonymitet (da spørsmålene vi diskuterer i podden er anonymiserte). Vi skal ikke spille inn flere episoder før til høsten. Derfor kan det være lurt om du sender oss et nytt spørsmål om dette etter sommeren, for eksempel i august.

Ha en fin sommer så lenge!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen