Det er utrolig trist at dere ikke har mulighet til å være åpne i helgene

Det er utrolig trist at dere ikke har mulighet til å være åpne i helgene når det er så mange flere som trenger hjelp da.
Jeg skulle ønske jeg kunne snakke med noen, men jeg får prøve å komme meg gjennom dagen her også…

mann/gutt |
48 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Vi forstår godt at du savner noen å snakke med i helgene – og heldigvis finnes det også tilbud som er åpne døgnet rundt, hver dag. Disse handler ikke nødvendigvis om rus spesifikt, men tilbyr i det minste noen å snakke med når ting føles vanskelig.

Tipser om:

Vi håper at dette var til hjelp – og du er selvsagt velkommen til å kontakte oss i våre åpningstider (mandag-fredag 11-18).

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen