Hva skjer om man tar en Sobril 10mg sammen med grapefruktjuice?

Hei! Hva skjer om man tar en Sobril 10mg sammen med grapefruktjuice?

kvinne/jente |
29 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Så vidt vi kjenner til så har ikke grapefruktjuice noen påvirkning på inntak av Sobril, men vi som jobber i RUSinfo er ikke leger så ta gjerne kontakt med utskrivende lege for å få et sikkert svar på dette.

Hvis du gjør en interaksjonsanalyse av oksazepam (virkestoffet i Sobril) og grapefruktjuice, får du ingen svar om at de påvirker hverandre.

Grapefruktjuice kan for øvrig påvirke en del andre medisiner, blant annet noen typer benzodiazepiner, men i Felleskatalogen sine pakningsvedlegg der denne frukten nevnes inngår ikke Sobril.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen