Slo ut positivt under ADHD-utredning, må jeg ta urinprøve igjen?

Hei jeg har tatt urinprøver får adhd utredning i 3 månder nå også etter at utredningen er blitt ferdig så måte jeg ta urinprøve igjen og den ble positiv nå må jeg være rusfri tre måneder på nytt er dette riktig fordi jeg var fire måneder rusfri og dem krevde bare tremånder

mann/gutt |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Det blir du nesten nødt til å ta opp med de som utreder deg direkte – hvordan de vurderer dette, har vi dessverre ikke oversikt over. Men om vi likevel skal gjette, er det kanskje mest sannsynlig at du må gjennom en ny runde med urinprøver, som følge av det positive utslaget du hadde nylig. Men dette er altså ikke noe vi kan si sikkert.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.