Hva er bra med narkotika?

jeg lurer på alt som er bra med narkotika bare si alt som er bra ikke det dorlige

mann/gutt |
12 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Noen narkotiske midler brukes i sykdomsbehandling, f.eks. mot sterke smerter eller psykiske lidelser som angst, depresjon osv. På denne måten kan noen stoffer ha en positiv påvirkning på fysisk og psykisk velvære.

Det finnes veldig mange ulike rusmidler, med veldig ulike virkninger. Hvordan man reagerer på de ulike stoffene, varierer også mye fra person til person. Noen har gode opplevelser, andre har dårlige opplevelser, noen har begge deler. Du kan lese mer om de ulike stoffene, og hva som er typisk for dem, på våre faktasider.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen