Hvor mange mg med oxy er farlig å ta?

hvor mange mg med oxy er farlig å ta

18 år |
vestfold og telemark

  Rusinfo svarer:

Vi gir dessverre ikke veiledning om vanlig bruk av medisin – og heller ikke veiledning om hvordan du eventuelt kan begå overdose, om det er derfor du spør.

Generelt kan vi si at denne medisinen kun bør brukes som foreskrevet, i doser anbefalt av legen. Om du bruker medisinen fast og føler at du trenger å øke dosen, kan det være lurt å avklare dette med legen for best mulig oppfølging.

Om du derimot spør om dette fordi du har tanker om å ta en overdose, vil vi heller oppfordre deg til å oppsøke hjelp. Eller om du allerede får psykisk helsehjelp, men ikke føler at dette er tilstrekkelig, kan du si fra om dette, sånn at dere kan prøve å trappe opp behandlingen din. Det finnes med andre ord god hjelp å få, men da er det også veldig viktig at du ber om denne hjelpen. I denne artikkelen fra Rådet for psykisk helse kan du lese om ulike tilbud samt hvordan du kommer i kontakt med disse.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.