Dere klarer ikke å fikse den forb….. appen på så lang tid?!

Hva i hælv…. er det som feiler de drittsekkene son ikke klarer å fikse den forb….. appen på så lang tid??? Forb… drittsekker, hadde vært bedre å ka være å lage den da. Hælv…ete!!!!

velg fylke

  Rusinfo svarer:

Vi beklager på det sterkeste. Vi er klar over at appen streiker i nyere versjoner av IOS. Dette er veldig beklagelig, og vi er i gang med å utrede feilen. Vi gjør så godt vi kan for å utbedre feilen så raskt som mulig.

Det som er sikkert er at appen vil komme i ny versjon, men vi vet dessverre fortsatt ikke når. Vi skjønner at HAP-appen er viktig for mange, og at det er frustrerende at dette tar tid.

Grunnen til at vi fortsatt viser at HAP-appen finnes, er at den fungerer på Android. Det gjør den for så vidt også på eldre versjoner av iOS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen