Hjelpegruppe for avrusning på stoff?

Lurer på om det finnes noe hjelpegruppe for de på avrusning av stoff? Slik at jeg kan få snakke med andre som har vært gjennom det samme som meg. Hadde vært til stor hjelp.

kvinne/jente |
37 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Det finnes en rekke slike tilbud i landet, men det er vanskelig å ha total oversikt for nye kommer til mens andre legges ned. På Selvhjelp Norge ligger en god oversikt over organisasjoner som tilbyr hjelp til mennesker med rus- og psykisk helseproblematikk. Håper du finner noe som passer for deg, og at du får den støtten du trenger for å komme videre.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen