Jeg har sniffa litt over 1 gram ca 1,5 gram kokain innen en uke

Hei. jeg er litt bekymra da jeg har sniffa litt over 1 gram ca 1,5 gram kokain innen en uke. Og tilfeldigvis fikk jeg operasjons datoen min samme uke som jeg sniffet. Jeg har da denne operasjonen (kalt gastric sleeve) om 1 måned og er ganske bekymra for å bli nektet operasjonen, eller om de finner kokain i blodet/kroppen min. jeg bruker ikke dop til vanlig, men kan skje når jeg er på ferie eller på fest. jeg lurer på om de vil kunne se det på blodprøvene eller på en annen måte før operasjonen om 1 måneds tid. Eller om dere vet når ca 1,5 gram kokain går ut av blodet/kroppen? Prøvd å finne svar overalt, men finner ingenting. Håper dere kan hjelpe meg, tusen takk på forhånd.

mann/gutt |
20 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Kokain har ikke særlig lang påvisningstid. Det er ute av blodet etter under et døgn, så det vil ikke være noen spor etter det. De skal uansett ikek teste for bruk av rusmidler uten grunn og uten å informere deg på forhånd.

Her er mer informasjon om kokain og blodprøver. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha informasjon eller veiledning! Det er helt anonymt.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.