Har hørt at melkeprodukter reduserer effekten

Får benzo av legen. Nærmere bestemt valium og apodorm. Har hørt at melkeprodukter reduserer effekten av disse. Gjelder det isåfall bare om du f. eks. drikker melk mens du tar pillene, eller kan du drikke melk o.l. etter det har gått flere timer uten at det reduserer effekten?
På forhånd tusen takk

mann/gutt |
46 år |
møre og romsdal

  Rusinfo svarer:

Vi har ikke hørt at melk påvirker effekt av benzodiazepiner, men vanlig medisinbruk er utenfor vårt kompetanseområde. Vi vil anbefale deg å ta kontakt med legen din eller apoteket for å få et sikkert svar.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.