Finnes det en digital støttegruppe for noen som ønsker å drikke litt mindre?

Finnes det en digital støttegruppe for noen som ønsker å drikke litt mindre?

annet |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi vet i hvert fall at Anonyme Alkoholikere avholder enkelte gruppemøter digitalt. Dette er nok det nærmeste du kommer det du etterlyser, i hvert fall så vidt vi kjenner til. Om du sjekker Møtesøk kan du bl.a. avgrense søket på kun online (under «Alle typer»).

Alternativt finnes det også en selvhjelpsgruppe som heter De Norske Lenker – men hvorvidt disse også holder møter digitalt, er dessverre uklart for oss. Sånn sett kan du ta kontakt med en av filialene direkte, og høre om de tilbyr dette.

Tipser også om Av-og-til sin side Drikker jeg for mye?, hvor du finner en del lesestoff du forhåpentligvis vil ha god nytte av. Du kan selvsagt også kontakte oss på chat eller telefon om du vil snakkes nærmere om din situasjon (helt anonymt).

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.