Min lege sier at leververdiene vil normaliseres i takt med at Peth-verdier også vil forsvinne

Jeg drakk altfor mye over tre uker og hadde høy Peth og mine leverprøver var også forhøyet . Er total avholdende nå og min lege sier at leververdiene vil normaliseres i takt med at Pethverdier også vil forsvinne. Er det rett

kvinne/jente |
70 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Ja, det stemmer – dersom du har et tilstrekkelig langt opphold fra alkoholbruk, vil PEth-nivået gradvis synke med tiden. Når det gjelder leververdier blir det egentlig et mer medisinsk spørsmål enn hva vi kan svare på, men vi har ingen grunn til å bestride det legen har fortalt deg.

Tipser om vår artikkel om PEth-testing.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen