Hvor lenge kan THC vises i spytt?

Hvor lang tid tar det før etter man har røyket at det er gått vekk fra spytteprøve?

mann/gutt |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Vi antar at dette gjelder cannabis.

Eksakt hvor lang tid det tar er dessverre ikke mulig å si – det er mange (ukjente) faktorer som spiller en rolle. For eksempel hvor mye du røyker, hvilken THC-styrkegrad cannabisen har, hvor sensitiv spyttprøven er, eller hvor lenge det er siden du eventuelt røkte forrige gang.

Sånn sett kan vi egentlig bare tilby en omtrentlig gjetning. Men de aller fleste tester positivt i spytt i minimum noen timer etter bruk, og maks opptil et døgn etterpå. Mange ligger gjerne et sted derimellom.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.