Hvordan påvirker bruk av rusmidler og alkohol vår nervesystemet og hormonsystemet?

hvordan påvirker bruk av rusmidler og alkohol vår nervesystemet og hormonsystemet? hvorfor reagerer kroppen slik ?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette høres ut som en skoleoppgave.

Du finner mange nyttige tips og innspill på våre skolesider. Der finner du også en egen artikkel som heter Hvordan påvirker rusmidler nervesystemet og hormonsystemet? 

Her finner du litt om hvordan rusmidler påvirker hjernens signalstoffer på ulike måter, og hvordan hormoner kan bli påvirket av endringer i nervesystemet over tid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen