Hva er så farlig med MDMA?

Hva er så farlig med MDMA

annet |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

MDMA er et sentralstimulerende stoff som har en sterk virkning på kroppen. Det kan være farlig å ta for mye av gangen, og stoffet kan også gi uheldige bivirkninger. Man kan dø av en overdose MDMA, selv om det heldigvis ikke skjer så ofte. Det er viktig å være forsiktig om man skal bruke dette rusmiddelet.

På RUSinfo mottar vi en del henvendelser fra brukere som sier at de har det vanskelig i en periode etter MDMA/ecstasy-bruk, særlig når det har vært brukt store mengder. Da kan man oppleve depresjon, likegyldighet og lav energi. Noen rapporterer også om angst og en følelse av trykk i brystet.

Enkelte brukere opplever også søvnproblemer, humørsvingninger og hukommelsestap. Vanligvis vil disse symptomene gå over av seg selv i løpet av noen uker, men om plagene ikke gir seg bør man kontakte hjelp.

Du kan finne mer informasjon om MDMA på våre hjemmesider. Vi har også laget en brosjyre om MDMA som du kan finne her.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.