Vil man dø av å ta 200mg alimemazin?

Hei

i en sove pille med alimemazin er det 20 mg, hvor mye er dødelig dose? er 200 mg alimemazin overdose? Vil man dø?

kvinne/jente |
18 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

200mg alimemazin er ansett å være en relativt høy dose, og kan føre til kramper og behov for observasjon på sykehus. Bruk av høye konsentrasjoner av enkelte legemidler kan føre til skader på indre organer, samt hjerne, og dermed føre til livsvarig funksjonsnedsettelse. I verste fall kan det føre til koma, pustestans og død.

Du kan lese mer om Alimemazin i Felleskatalogen her.

Dersom du mistenker at du har fått i deg for mye av et gitt legemiddel, vil vi anbefale at du tar kontakt med Giftinformasjonen (22 59 13 00), alternativt ringe 113.

Om det er slik at du har tanker om å ikke ville leve lenger, så håper vi du vil ta kontakt med noen som du kan snakke med om dette. Et godt alternativ kan være Mental Helse – som tilbyr gratis samtaler både via chat og telefon.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen