Utslett/ allergi etter bruk av amfetamin

Hei sann. Tidligere i dag tok jeg noe som jeg tror var Speed / Fart og det har jeg gjort før, men denne gangen fekk jeg noe som folk sa nesten såg ut som allergi utslett i ansikte. Det dukket bare opp på ca 1/4 av ansikte og startet lite men ble større. Det gikk vekk etter en stund, men er det noe som kan være farlig eller var det bare tilfeldig? Det kan godt være det var andre siffer blandet inni fordi jeg har aldri reagert sånn før på dette og har gjort det en god del ganger..

kvinne/jente |
17 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Det er vanskelig å si hvorfor du fikk utslett i ansiktet etter bruk av amfetamin, fargeforandringer i huden kan skyldes en rekke årsaker. Det er ganske vanlig å klø på huden og kroppen ved bruk av amfetamin (speed). Mange kan også få en følelse av hudforandring i ansiktet under amfetaminrus, noe som fører til at man plukker seg i ansiktet som igjen kan skape hudforandringer. Styrken på amfetamin kan også variere og det samme gjelder stoffene som tilsettes, kanskje har du fått i deg sterkere amfetamin enn hva du har tatt tidligere.

Dette kan være forklaringer på hvorfor du fikk utslett- men det kan også skyldes helt andre ting. Dersom du opplever at det er noe som feiler deg, anbefaler vi deg å sjekke dette hos legen.

 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.