Hvor mange dager pause må jeg ta for at kokain ikke skal vises på urinprøve?

Hei Har tatt kokain hver dag i ett par mnd nå, hvor mange dager pause må jeg ta for at det ikke skal vises på urinprøve? Vet det kan være opptil 4 dager, men gjelder det også etter så store mengder over lengre tid?

kvinne/jente |
18 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Ved normal testing av urin vil kokain kunne påvises i 2-4 døgn. Dette gjelder også bruk over tid, men her er det individuelle forskjeller. Det er også mulig å teste for kokainmetabolitten benzoylecgonin (et nedbrytningsprodukt av kokain), som normalt kan påvises i opptil 7 døgn etter inntak av kokain.

Vi kan ikke si helt sikkert når akkurat du vil være ren, men normalt vil det i alle fall ikke være noe særlig lengre enn en uke.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.