Tips til nedtrapping av Subutex?

Står på 10mg subitex.
Vil snarest mulig av og ut av lar.
Skal gjøre ned/avtrappingen selv. Noen tips ?

kvinne/jente |
50 år |
nordland

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke tilby noen konkret plan for nedtrapping – men vi kan tipse deg om nettstedet trappned.no, som forhåpentligvis vil være nyttig for deg. Tipser også om vår guide Hjelp til å slutte med opioider.

Dersom du har bestemt deg for å trappe ned Subutex, skal du i prinsippet kunne be LAR om en plan for nedtrapping. Om dette likevel ikke er aktuelt for deg, gjelder det altså å gå fram gradvis og forsiktig, og beregne god tid. Dette skal i så fall bidra til å redusere graden av abstinenser en god del.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.