Er det forskjell på Elvanse og Aduvanz?

Hei!
Det har jo vært tomt for aduvanz en stund, så jeg fikk elvanse istedenfor, men har fått mye negative bivirkninger og mindre virkning, det sies at det skal være akkuratt det samme? Er dette normalt? Er det noe forskjell på de alikevell? Opplever ikke dette på aduvanz i det hele tatt.. kan jeg få tilbake aduvanz nå når det er kommet tilbake igjen?

kvinne/jente |
29 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om vanlig bruk av medisin blir dessverre en type veiledning vi ikke kan gi – anbefaler deg å diskutere dette med utskrivende lege, en ansatt ved apotek, eller annet helsepersonell.

Helt generelt kan vi kanskje si at ja, virkestoffet i Aduvanz og Elvanse er det samme: lisdeksamfetamin. Den eneste forskjellen, så vidt vi vet, er at Elvanse kommer i flere ulike styrkegrader (seks) enn hva Aduvanz gjør (tre). Så dersom du tar en svakere tablett Elvanse enn hva du tok av Aduvanz, kan dette være en mulig forklaring.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.