Kan håravfall og sår på hender komme av amfetaminbruk?

Kan håravfall og sår på hender osv komme av amfetaminbruk?

mann/gutt |
40 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Det kan være mange mulige årsaker til hårtap – blant annet vekttap. Dersom du har gått ned i vekt som følge av amfetaminbruk over en periode, kan dette være en indirekte forklaring på hårtapet.

Når det gjelder sår på hender, er ikke dette noe vi typisk forbinder med amfetaminbruk.

Uansett anbefaler vi at du får sjekket dette opp hos helsepersonell, f.eks. fastlege eller feltpleie, for en kvalifisert vurdering.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen