Kan det være en allergisk reaksjon??

Hei
For 2 år siden tok jeg extacy og leppene mine hovnet sykt opp, sånn dobbelt så store, jeg bare lurte på om det er vanlig siden det bare skjedde 1 gang, så at det kunne være en allergisks reaksjon?? Tar IKKE noe narkotika nå lenger bare lurte på hvorfor det med skjedde egt!

kvinne/jente |
17 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det er ikke vanlig at leppene hovner opp når du tar ecstasy. Vi har likevel hørt om det før, og det kan tenkes at det var en allergisk reaksjon slik du skriver. Alternativt kan det hende du har kommet til å bite deg i leppa, eller gnissa mye borti hvis du gnissa tenner. Det er nemlig ganske vanlig å bli litt anspent i kjeven, gnisse tenner og bite/tygge uten at du har noe i munnen å tygge på.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.