Usikker på svar fra promillekalkulator

hei. drakk for noen dager siden og regna ut promille med sånn kalkulator men er usikker om det er riktig. startet å drikke ca kl 16 og sluttet ca 22. drakk ca 9,5dl 40%. hadde 1,66 i promille 4 timer senere (ca kl 02) er det riktig?

annet |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Det er dessverre vanskelig for oss å si noe sikkert om resultatet du fikk er riktig. Det er fordi vi ikke har informasjon om hvilket kjønn du er eller hvor mye du veier. Det er f.eks. vanlig at jenter får raskere høy promille enn gutter. Vi tror også at du egentlig mener at du har drukket 9,5 centiliter alkohol, altså 0,95 dl. Ellers har du drukket nærmere en liter 40% – noe som er veldig mye alkohol og ville gitt deg et helt annet tall på utregningen du fikk.

Du må gjerne prøve på nytt i denne promillekalkulatoren fra Av og til. Du kan også kontakte oss på nytt og ta med de opplysningene vi mangler for å kunne gjøre en utregning.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Tjenesten er åpen på hverdager kl 11-18.

Vi holder stengt

  • 1.mai
  • 10.mai
  • 17.mai
  • 18.mai
  • 29.mai

 

Tirsdag 2.mai åpent 15-18

Tirsdag 16. mai åpent 15-18

Tjenesten er stengt kl 14.30-15 hver dag.