Kan dere fortelle om forskjellen mellom ecstasy og molly?

Hei. Kan dere fortelle om forskjellen mellom ecstasy og molly?

kvinne/jente |
19 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Ecstasy og molly er egentlig det samme stoffet. Begge navnene er betegnelser på stoffet MDMA (3,4-Metylen-Dioksy-Met-Amfetamin). Her er god og kortfattet informasjon om stoffet.

Ecstasy er et kallenavn/gatenavn på stoffet, ofte i pilleform. På 1990-tallet, da det var en periode med en del MDMA-bruk, kom stoffet ofte i pilleform. Pillene kaltes ecstasy-tabletter. MDMA finnes fortsatt i pilleform, men det er nå minst like vanlig at MDMA selges som rene krystaller / pulver.

Molly er også et kallenavn/gatenavn på stoffet MDMA. Det kan både referere til piller og til krystaller / pulver. Trolig er det mest vanlig at «molly» betyr MDMA-krystaller/pulver.

Håper dette ga deg svar!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen