Vil urinprøven slå ut på Lyrica?

Hei. Jeg har spist to 150mg lyrica, og jeg er i lar, og tar urinprøver vær 14 dag, så jeg skal ikke ta urinprøve nå på torsdag, men torsdagen etter, så jeg lurer på om det vil slå ut?. På forhånd takk

mann/gutt |
46 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Pregabalin (virkestoffet i Lyrica) kan vanligvis spores med urinprøver et sted i mellom noen døgn og opptil en uke etter bruk. Sånn sett tenker vi du har en ganske god sjanse. Her vil det riktignok alltid kunne være noe individuell variasjon, så vi er forsiktig med å gi noen garantier.

Dette forutsetter for øvrig også at urinprøven du skal ta faktisk leter etter pregabalin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.