Hvordan forebygge bruken av heroin?

Hvordan forebygge bruken av heroin

kvinne/jente |
17 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Det finnes flere måter å forebygge bruken av heroin på, men hva som er den beste metoden er det vanskeligere å si noe sikkert om. Som et utgangspunkt kan man jo tenke seg at lovverket vil bidra til å begrense bruken av heroin, i kraft av at bruk vil være ulovlig og at personer som bruker kan bli straffet for dette. Samtidig er det klart at selv om enkelte rusmidler er ulovlig, så finnes det fortsatt personer som velger å ruse seg.

Uansett kan det tenkes at det å gi god og oppdatert informasjon om heroinbruk vil være en viktig del av forebyggingsarbeidet.

På vår hjemmeside kan du lese mer om hvordan å forebygge rusbruk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.