Har brukt Imovane i 6 måneder – er det mulig å klare å slutte?

Har brukt imovane i 6 måneder,har og tullet det til siste tiden med å ta noen om dagen.Fikk krampeanfall en natt da jeg ikke tok imovane og trodde jeg hadde ms da jeg har hatt kramper i leggene på kveldene når jeg skulle ta sovemedisin.
Er det mulig å klare å slutte eller får jeg varige men

kvinne/jente |
64 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Vi på RUSinfo er ikke en helsetjeneste og gir dessverre ikke medisinfaglig veiledning. Vi anbefaler deg å snakke med legen din om trygg bruk og nedtrapping av Imovane. Dersom legen ikke er kjent med gode måter å trappe ned på, kan dere se på tips fra Legemiddelhåndboken her (under «zopiklon»).

Se også gjerne på vår nettside om Imovane for mer informasjon om dette legemiddelet.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen