Vil fleinsopp minske effekten av MDMA?

Hei! Hvis man bruker fleinsopp bør man vente i to uker mellom hver gang for å få samme effekt. Vil det være dumt å forsøke mdma i mellomtiden, altså vil soppen minske effekten av det?

mann/gutt |
40 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Ettersom både fleinsopp og MDMA har innvirkning på opptaket og produksjonen av mange av de samme signalstoffene i hjernen, bør du helst unngå bruk av MDMA i den perioden du beskriver, ja. Sagt på en annen måte; bruk av fleinsopp kan redusere effekten av MDMA i en viss ettertid, og bruk av MDMA kan redusere effekten av fleinsopp i en viss ettertid.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen