Hvordan «sovne inn» uten no særlig kramper eller lignende?

Hei, jeg spørr rett ut sånn det er jeg.
Jeg ønsker å ta en dødelig overdose og lurer på hvilket stoff/stoffer som vil garantert drepe meg og samtidig gi en fredelig og rolig død. Altså bare å «sovne inn» uten no særlig kramper eller lignende.

mann/gutt |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er vondt å høre at du har det så vanskelig at du tenker på å ta ditt eget liv. Vi vet ikke om du har prøvd å snakke om problemene og hvem du har snakket med, men det finnes steder å få hjelp.  Vi anbefaler for eksempel Mental Helses hjelpetelefon på 116123. Du kan også få støtte og veiledning hos Kirkens SOS på telefon 22400040, dette er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Der får du snakke med en som ønsker å hjelpe deg, og som er vant til å snakke med personer i krise.

Vi gir ikke informasjon om hvordan man kan gå frem for å ta livet sitt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen