Hvordan «sovne inn» uten no særlig kramper eller lignende?

Hei, jeg spørr rett ut sånn det er jeg.
Jeg ønsker å ta en dødelig overdose og lurer på hvilket stoff/stoffer som vil garantert drepe meg og samtidig gi en fredelig og rolig død. Altså bare å «sovne inn» uten no særlig kramper eller lignende.

mann/gutt |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Det er vondt å høre at du har det så vanskelig at du tenker på å ta ditt eget liv. Vi vet ikke om du har prøvd å snakke om problemene og hvem du har snakket med, men det finnes steder å få hjelp.  Vi anbefaler for eksempel Mental Helses hjelpetelefon på 116123. Du kan også få støtte og veiledning hos Kirkens SOS på telefon 22400040, dette er landets største døgnåpne krisetjeneste på telefon og internett. Der får du snakke med en som ønsker å hjelpe deg, og som er vant til å snakke med personer i krise.

Vi gir ikke informasjon om hvordan man kan gå frem for å ta livet sitt.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Velkommen til RUSinfo!

I dag, 30.12 stenger vi kl 14.30.

HAP-app: Vi jobber med full oppgradering av appen og antar at den skal være klar fra januar 2023!