Kommer meg ikke ut uten Sobril, hva gjør jeg?

Har brukt sobril i mange år. Kommer meg ikke ut i d hele tatt uten pga angst og mye uro. Hva gjør jeg?

kvinne/jente |
57 år |
trøndelag

  Rusinfo svarer:

Spørsmål om angstproblematikk (og vanlig medisinbruk) bør helst tas opp med lege, psykolog eller annet helsepersonell. Hva vi kan si, er at ganske mange trenger Sobril (eller tilsvarende legemidler) for å fungere i hverdagen. Men, hvis det er slik at du opplever medisinbruken som problematisk, og at du ønsker å slutte, anbefaler vi at du ber om en plan for nedtrapping fra legen som skriver ut medisinen. Og, dersom du ikke allerede gjør det, anbefaler vi altså at du snakker med en psykolog om din angstproblematikk.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen