Har gradvis begynte å ty til alkohol

Hei. Jeg har ikke en alkoholavhengighet, men var i et dårlig forhold der jeg mer og mer opplevde angst grunnet mannens rusproblem og psykiske helse. Jeg begynte gradvis å ty til alkohol for å dempe nervene når han var på rusen. Eller når han holdt på med ting jeg ikke visste, holdt hemmeligheter. Han holdt seg i kriminelle miljø og mye mer nervene mine ikke taklet. Vi har barn og. Nå er jeg utav forholdet men sliter med at alkohol ble brukt som en dårlig løsning på problemene. Ønsker noen å snakke med om dette. Ønsker å kunne drikke alkohol i positive settinger og ikke se på det som en slags medisin lengre
Hvor går jeg

kvinne/jente |
40 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Så fint at du er ute av forholdet nå, og kan begynne en prosess for å få det bedre.

For å få hjelp med dette kan du ta kontakt med fastlegen din. Fastlegen din kan henvise deg til poliklinisk behandling. Det er behandling hvor du ikke er innlagt, men går til jevnlige samtaler hos en behandler.

Ønsker du en nærmere samtale om dette må du gjerne kontakte oss på chat eller telefon i åpningstiden.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.