Hva skjer om jeg tar 70 mg Aduvanz?

Har rusa mer skaaaam mye før, altså injisere det som kan, men er nå i lar og side «misbruker» benzo pga angsr og hasj for søvn. Men det er ikke spm har en aduvanz 70mg, har aldri tatt akkurat de før, alt Anna men ikke de, (tror lg jeg har litt adhd) men hva skjer om jeg tar den? Blir jeg veldig speeda, og er det kraftig nedtur

mann/gutt |
24 år |
velg fylke

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Hvordan du vil reagere på Aduvanz er vanskelig å forutsi helt eksakt, da det alltid vil være individuelle variasjoner. Hvor mye erfaring du har med sentralstimulerende stoffer spesifikt, samt hvor lenge det er siden du evt. har brukt dette, vil også ha betydning for hvor høy toleranse du evt. har for Aduvanz.

Men generelt kan vi si at 70 mg er en forholdsvis sterk dose (disse kommer som regel i form av 30, 50 eller 70 mg). Sånn sett er det godt mulig at du vil føle deg mer eller mindre «speeda» om du tar denne. En viss nedtur er heller ikke helt uvanlig – men sammenlignet med vanlig gateamfetamin, vil sannsynligvis både virkningen, nedturen og eventuelle bivirkninger være forholdsvis mildere.

Du kan lese mer i Felleskatalogens omtale av Aduvanz, og i vår artikkel om lisdeksamfetamin.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.