Hvor mye GHB må inntas for å få virkning?

Hvor mye GHB må inntas for å få virkning?

kvinne/jente |
46 år |
vestland

  Rusinfo svarer:

En vanlig brukerdose ligger på omkring 1-3 gram, avhengig av stoffets renhet, brukerens erfaring med GHB, samt hvor sterk rusvirkning man ønsker å oppnå. Dette tilsvarer gjerne mengden væske i en bruskork, som enten drikkes bar, eller blandet ut i annen væske.

MERK: Siden GHB ofte er fremstilt av «hobby-kjemikere» , er det vanskelig å vite eksakt hvor sterkt stoffet er. Dermed kan «en kork» noen ganger være en vanlig brukerdose, mens det andre ganger vil kunne gi en overdose. Det er med andre ord et svært lite skille mellom en brukerdose og en potensiell overdose.

For å redusere risikoen for uønskede skadevirkninger bør man ta disse forhåndsreglene om man skal bruke GHB:
• Begynn med en liten dose.
• Ikke drikk rett fra flasken.
• Ikke bland GHB med alkohol eller andre dempende stoffer.
• Vær oppmerksom på at virkningen normalt bruker 15-20 minutter på å inntreffe. Ikke ta nye doser dersom du ikke kjenner noen effekt etter kort tid.
• Ikke ta GHB etter å ha spist. Da er rusen vanskeligere å kontrollere, og det er lettere å ta en overdose.
• Ta aldri GHB når du er alene! Ha med deg noen du stoler på og som ikke er ruset, i tilfelle du trenger hjelp.

Mer informasjon om GBH finner du her.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen