Kan dere åpne HAP-appen før jul?

Kan dere være så snille å få åpnet den appen for hasj nå før jul? Pliiiiis det haster!

kvinne/jente |
19 år |
agder

  Rusinfo svarer:

Vi beklager å måtte si at vi dessverre ikke får fikset HAP-appen på iOS før jul. Det nye året blir nok også et par måneder gammelt før dette er i orden, MEN vi jobber virkelig med saken.

 

Minner om at HAP-appen fortsatt fungerer på Android og eldre versjoner av iOS.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen