Jeg er i LAR og har ikke hatt sidemisbruk før nå, vurderer å bare tilstå

Jeg er I lar og har ikke hatt sidenmisbruk før nå (vært i lar i snart 6 år).. men nå etter mamma døde sp har det dessverre blitt både hasj, alkohol (som er lov i lar) og diverse piller som xanax, blå valium, sobril osv.. ikke blitt «tatt» enda da jeg prøver å time det litt etter når jeg skal ta urinprøve. Vurderer å bare tilstå og prøve å få noe beroligende lovlig av legen heller? Men han er veldig imot piller .. jeg har angst stort sett fra jeg våkner til jeg sovner pp natta. Hvordan ta dette opp med fastlegen/lar?

kvinne/jente |
32 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Det er leit å høre om at du opplever dette. Konkret hva du bør gjøre, blir vanskelig for oss å gi råd om – men generelt tenker vi at du kan prøve å snakke med LAR/lege om den økte angsten du opplever etter at moren din døde. Det er lov å håpe at legen vil ha forståelse for din situasjon, og går med på å skrive ut noe beroligende for en avgrenset periode. Dette er riktignok opp til legen å vurdere.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Relatert innhold

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.