Er dette vanlig ved Stilnoct?

Hei. Jeg har fått foreskrevet Stilnoct 10mg i en periode nå med akutt søvnmangel. Jeg opplevde at jeg ikke ble særlig trøtt av de, men jeg ble veldig kvalm og svimmel. Er dette vanlig ved Stilnoct? Vil det bedre seg etter noen dager?

kvinne/jente |
35 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Dette svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lov- og regelverk kan ha skjedd siden publisering.

Vi som jobber her er ikke helsepersonell, men vi kan svare deg på generelt grunnlag.

Det er dessverre ikke sånn at alle medisiner fungerer like godt for alle. Opplever du dårlig effekt vil vi anbefale deg å snakke med legen din om en annen løsning. Både kvalme og svimmelhet står oppført som vanlige bivirkninger i pakningsvedlegget. For noen går bivirkningene over, eller blir mildere, mens det for andre blir et vedvarende problem.

Var du fornøyd med svaret? Gi oss tilbakemelding her!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.
NB! Dersom ditt spørsmål gjelder vanlig bruk av medisiner, må vi dessverre be deg ta opp dette med lege eller annet helsepersonell. Det blir en type rådgivning vi ikke kan gi.