Kan en ta flere sobril a 25 gr pr dag ?

Kan en ta flere sobril a 25 gr pr dag ?

kvinne/jente |
68 år |
rogaland

  Rusinfo svarer:

Når det gjelder dosering av Sobril kommer det veldig an på hvorfor du bruker det, og din egen toleranse for legemidlet. Vi anbefaler deg å snakke med foreskrivende lege om dette, hen er den som best kan uttale seg om hva som er riktig dose for deg.

Du kan lese om generell dosering av Sobril i pakningsvedlegget.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen