Positiv urinprøve hasj som følge av passiv røyking?

Jeg skal på pisseprøve om 11 dager. I går var det fest og det var nesten alltid noen som røyka hasj rundt meg, men jeg drakk bare.
Kan det slå ut på urinprøven, sånn at legen tror at jeg røyka?
Sånn passiv røyking greie
Hva gjør jeg hvis det slår ut og de ikke tror meg? Jeg har jo ikke noe bevis liksom

kvinne/jente |
18 år |
viken

  Rusinfo svarer:

Du har ingen grunn til å bekymre deg for positiv urinprøve selv om mange røyket hasj rundt deg. Det er mulig å få utslag på urinprøve som følge av passiv røyking, men da skal du sitte i et veldig lite rom (bil for eksempel) med store mengder røyk over ganske lang tid. Uansett vil ett engangsinntak hasj bare kunne påvises i en uke etter inntak.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen