Jeg har et prosjekt om rusmidler

Hei! Jeg er en 14 år gammel gutt fra Alta. Jeg har et prosjekt om rusmidler og et av spørsmåene var «Hvilke skadeeffekter kan ulike rusmilder og nikotin ha?». Det hadde vært supert om dere kunne svart på denne.
Hilssen 14 år gammel gutt fra Alta.

mann/gutt |
14 år |

  Rusinfo svarer:

Vi kan dessverre ikke gjøre skoleoppgaven for deg, men du finner svaret på hvilke skadeeffekter ulike rusmidler kan ha på faktasidene våre. Vi vil anbefale deg å velge deg ut et (eller i alle fall bare noen få) rusmiddel å skrive om, hvis ikke blir oppgaven veldig stor. Når det gjelder nikotin kan du finner informasjon om mulige skadeeffekter av det på denne siden til Helsenorge.

Lykke til med oppgaven!

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen