Hvor lenge sitter 10mg vival i kroppen?

Hvor lenge sitter 10mg vival i kroppen?

kvinne/jente |
17 år |
oslo

  Rusinfo svarer:

Diazepam er virkestoffet i Vival og har en veiledende påvisningstid i urin i 1 – 4 uker og blod 1 – 3 døgn.

Hvor lenge det kan påvises avhenger av omfanget på bruken. Du kan lese mer om benzodiazepiner i blodprøve og urinprøve på vår hjemmeside her. 

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Send inn spørsmål

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

fant du ikke det du lette etter?

Personlig kodeord Finn tilbake til ditt spørsmål ved å lage et kodeord du senere kan søke med. NB! RUSinfo er en anonym tjeneste. Unngå å oppgi personopplysninger i ditt kodeord. Du får svar så fort som mulig, innen en uke.

Velkommen til RUSinfo!

HAP-app: Det har vist seg at appen trenger full oppgradering for å virke som den skal i iOS. Vi har funnet et firma som vil jobbe med oppgraderingen, men det kan ta litt tid og vi beklager til alle som savner appen